Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Глюкозамин Формула MaxMedica

  • Продукт на: Maxmedica

 Задайте въпрос 

13.30лв.

Добави към кошницата:
Основните съставки на хранителната добавка Глюкозамин Формула работят заедно, за да поддържат здравето на ставите, сухожилията и на съединителните тъкани. Те не само спомагат за поддържането на здрави и подвижни стави, но също така насърчават здравословния капацитет при атлети от всякакви спортове. Подпомага производството на синовиална течност.
Състав в 3 таблетки (дн. доза):Д-Глюкозамин сулфат 2KCL 1260 mg; Колаген хидролизат 360 mg; Сух екстракт от кора на бяла върба (25% салицин) 150 mg; Аскорбинова киселина 30 mg. Помощни вещества: талк; целулоза; силициев диоксид; магнезиев стеарат. Не съдържа глутен!
Начин на употреба: по 3 пъти дневно по 1 капсула със 150 - 200 мл. вода. За оптимален ефект приемайте продукта 3 месеца. Хранителната добавка е напълно безвредна и е подходяща за продължителна употреба. Може да се приема и от диабетици.
Продуктът не е лекарствено средство и не замества разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот! Не превишавайте препоръчителната дневна доза!
Опаковка: 30 таблетки по 1100 мг.

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 18 февруари, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев