Производители

Партньори

Градинар Варна

Шведска горчивка по Мария Требен 200 мл

Цените започват от: 17.70лв.

Моля изберете:

количество

Добави към кошницата:
Шведската горчивка е приготвена по оригинална рецепта на Мария Требен. Спомага за укрепване на общото състояние на организма, има общoстимулиращо действие. Стимулира дишането, жизнеността и енергията. Антисептичен и противовъзпалителен ефект върху лигавиците. Способства за облекчаване на ревматични и посттравматични болки, за подобряване оросяването на кожата и подкожните тъкани и балансиране нивата на холестерола в кръвта. Благоприятна за черния дроб и жлъчните пътища.
Дозировка: По една чаена лъжичка 3 пъти дневно. Може да се приема с малко вода, чай или сок.
Състав: сладък корен, корен от куркума, корен от ангелика, кора от орех, кора от ангостура, манна, стрък от пелин, корен от решетка, мира, лист от розмарин, лист от градински чай, плод от анасон, плод от кардамон, лист от мента, цвят от шафран, сух екстракт от сладък корен, цвят от карамфил, кора от канела, корен от джинджифил, цвят от сафлор, коренище от галанга, корен от ирис, стрък от сатуреа, стрък от мащерка, коренище от планински очиболец, камфор, алкохол 32%, карамел /Е150/. Екстракти от 26 билки.
Хранителна добавка! Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. С алкохол. 100% натурален продукт.
Производител: Унифарма
Опаковка: Бутилка 200 или 500 мл.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 03 февруари, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев