Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Д-р Грийн Колаген Актив капсули

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

20.00лв.

Добави към кошницата:
Допринася за укрепване на ноктите, косата, венците и кръвоносните съдове, на ставите, за заздравяването на рани и изгаряния, спомага за подобряване текстурата на кожата против бръчки.
Какво да очакваме от този продукт?
Допринася за намалява дълбочината на бръчките, за повдигане на увиснали области. Увеличава влажността на кожата. Предпазва от свободните радикали при увреждане на кожата на слънце. Подобрява костната минерална плътност при ставни заболявания, чупливи нокти.
От гръцката дума kólla, което означава лепило, колаген е най-богата вида на протеин, открит в човешкото тяло. Това прави нашия съединителна тъкан, която осигурява структурата за кожата, сухожилията, ставния хрущял, органи, кости и други части.
Колагенът е влакнест структурен естествен протеин, който прави бели влакна (колагенови влакна) в кожата, сухожилията, костите, сухожилията, както и всички други съединителни тъкани. Това е най-фиброзната съединителна тъкан, която държи тялото цяло и е налице във всички многоклетъчни организми.
Състав на една капсула: Колаген - 500 мг; Витамин С - 80 мг; Други съставки: Вегетарианска целулозна капсула.
КОЛАГЕН АКТИВ е хидролизиран морски и допълнително далтонизиран колаген, така че молекулата му да бъде изцяло усвоена от организма.
Прием: по 2 капсули дневно.
Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Опаковка: 30 капсули
Производител: Dr.Green, САЩ

Продуктът е добавен в каталога на сряда 03 февруари, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев