Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Абофлекс Абофарм

  • Продукт на: ABO Pharma

 Задайте въпрос 

44.00лв.

Добави към кошницата:
Абофлекс има благоприятно въздействие върху опорно-двигателната система, като спомага за образуване на съединителна тъкан и поддържане на на ставния хрущял и костите в нормално състояние и спомага за производството на колаген. Друг положителен ефект от употребата на ABOFLEX e намаляване на чувството на умора и отпадналост. Продуктът съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост под течна форма на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 Da.
Препоръчителен прием: Два пъти по 15 мл на ден, по време на хранене. Може да се пие директно или разредено с вода. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3 месеца. Да не се надвишава препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка не бива да се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.
Съставки: Глюкозамин Сулфат 1600mg; Хондроитин Сулфат 1100mg; МСМ(Метилсулфонил метан) 1600mg; Хиалуронова киселина 95mg; Манган (Манганов Хлорид) 2.31mg; Витамин С (L-Аскорбинова к-на) 150mg
Помощни вещества: носител:пречистена вода (чрез обратна осмоза), регулатор на киселинността: лимонена киселина, консервант: калиев сорбат, сгъстител: ксантанова гума, стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел (Е150d)
Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място,недостъпно за деца. Дневен прием/=30ml/
Производител: DuSart Pharma b.v. Холандия за ABOPHARMA
Нетно тегло: 500 ml

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 01 февруари, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев