Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

РЕВМАЛГОН масло 150 мл

  • Продукт на: ТВИНС ТЭК-РОССИЯ

 Задайте въпрос 

Козметичният продукт Revmalgon® 911 + се препоръчва като допълнение при лечението на ставни заболявания: радикулит, артрит, остеохондроза, артроза, подагра. Хондроитин помага за възстановяване на хрущяла на ставите и гръбначния стълб намалява дегенеративните промени в ставите, подобрява мобилността, стимулира регенерацията на хрущялната тъкан. Глюкозаминът повишава способността на организма да произвежда колаген и протеогликанова киселина, необходима за възстановяване на ставите и с изразено противовъзпалително действие. Действието на Адамов корен екстракт е подобно на акупунктурата, , има ревулсивен ефект върху нервните окончания на кожата, като по този начин увеличава притока на кръв към мястото на прилагане.Предназначе е за успокояващ маса на врата,гърба, раменете, кръста и крайниците.
Начин на употреба: Нанася се 3 пъти дневно с кръгови движения до пълно попиване.За по-добри резултати използвайте и гел Ревмолгон.
Състав: екстракти от очеболец - Cinquefoil, бял оман,брей, корен на Адам, глюкозамин, хондроитин, пчелна отрова, евкалиптово масло, етер.масло от хвойна,кедър
Опаковка: 150 мл.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 18 януари, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев