Производители

Партньори

Градинар Варна

Клеева (прополисова) тинктура 30% Apiоrganic

3.70лв.

Добави към кошницата:
Състав 30% прополис,70% етанол
Известен като "естествен антибиотик", прополисът е богат на хранителни вещества като флавоноиди и етерични масла, които имат антисептични, антиоксидантни, антимикробни, противогъбични, аналгетични и антивирусни свойства. Помага за укрепване на естествените защитни сили на организма при симптоми на настинка, оказва благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система. Клеевата тинктура може да се използва локално, за да помогне на регенерацията и заздравяването на кожата. Когато се използва за гаргара, прополисът подобрява хигиената на устната кухина,подпомага укрепването на лигавицата на устната кухина.
Съдържа растителни смоли, восък, етерни масла, цветен прашец, дъбилни вещества, механични примеси, глюкозиди, флавоноиди, органични киселини, алдехиди, естери, алкохоли, терпени, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, алкохоли, витамини A, B1, B2, B6, C, E, множество микроелементи.
Препоръчителна дневна доза: За възрастни се препоръчва профилактичен прием веднъж (до 2-3 пъти) дневно по 10-20 капки от прополисовата тинктура, разтворени в 50 мл. хладка вода, половин час преди храна.
Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -25 0С.
Внимание: Не се препоръчва при хора с алергии към пчелни продукти. Продуктът не се препоръчва при деца до 3 години, бременни и кърмещи жени, при хора с мултиплена склероза, автоимунни заболявания, ХИВ и СПИН. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далече от достъпа на деца. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.
Производител: „ АПИ ОРГАНИК“ ООД
Предупреждение: Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Разфасовка: 25 мл.

Продуктът е добавен в каталога на петък 25 декември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев