Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Клеева тинктура 30% Хигитест 25 мл

  • Продукт на: Higitest

 Задайте въпрос 

3.90лв.

Добави към кошницата:
Състав: Пчелен клей /прополис/, етанол
Клеевата тинктура /прополис/ се препоръчва да се приема профилактично веднъж дневно по 30 капки от 30% спиртен разтвор и е благоприятна със своето бактерицидно, противовъзпалително, болкоуспокояващо и регенериращо действие за стимулиране на имунната система. Подпомага имунната система срещу вируси и бактерии. Подкрепя организма при простуда.
Препоръчан начин на приготовление и употреба: 10 - 20 капки се разреждат в 50 мл вода или мляко, които се приемат 3 пъти дневно 1/2 - 1 час преди хранене.
Предупреждение: Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчаната доза. Да се пази от достъп на деца. Продуктът да не се използва като лекарствено средство или заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва при деца до 3 години, бременни и кърмещи жени, при хора с мултиплена склероза, автоимунни заболявания, ХИВ и СПИН. Да не се приема от лица с непоносимост към прополиса и с алергии към растителни продукти. При остри и хронични заболявания се налага комбинирането с лекарствени средства, след консултация с Вашия лекуващ лекар.
Производител: ХИГИТЕСТ
Опаковка: 25 мл.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 23 декември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев