Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Почистващ ексфолиант за лице с нийм

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

4.40лв.

Добави към кошницата:
Индийският люляк, известен като Neem е неразделна част от Аюрведа. Той има антибактериални свойства за да убива бактериите, причиняващи акне, като дълбоко почиства кожата. Ежеседмичната рутинна процедура за почистване на кожата никога не е пълна без ексфолиант. Всъщност се препоръчва да се използва скраб на две седмици. Има хора, които не се чувстват чисти, докато не използват скраб. Ексфолиантът Neem Scrub на Himalaya Herbals съдържа смес от дребни зърна и кремообразна гел за почистване на мъртвата кожа от лицето. не трябва да е абразивен, но трябва да е достатъчно добър, за да свърши добре работата. Гранулите са нежни и не увреждат кожата. Билката нийм в комбинация с ексфолиращия абразив от кайсиеви черупки нежно премахва черните точки и мъртвите кожни клетки. Кожата става освежена и мека.
Основни съставки: Този скраб съдържа главно Нийм, Кайсия, Куркума. Основните съставки са естествени и имат антибактериални свойства.
Начин на употреба: Намокрете лицето и нежно масажирайте с ексфолианта, избягвайки чувствителната зона около очите. Измийте и подсушете.
Разфасовка: 75 мл.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 21 декември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев