Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Чорапи с натурално сребро за диабетно стъпало Dr. Kliin

  • Продукт на: K. V. Innovations Co. Ltd. Taiwan

 Задайте въпрос 

18.00лв.

 Изчерпано 
Тези чорапи съдържат естествено чисто сребро и ще пазят краката и ходилата много по-топли в сравнение с конвенционалните чорапи намалявайки загубата на топлина от краката и ходилата, като активно отразяват 95% от енергията обратно към кожата и могат да помогнат при студ, изтръпване, мравучкане и болки, които често засягат стъпалата и пръстите и могат да бъдат изключително сериозни и опасни.
Някои хора, като например хората с лоша циркулация са по-податливи на подуване и измръзване когато има влага и студ обикновено през зимата. Чорапите са нетоксични, не предизвикват алергични реакци и могат да помогнат срещу широк спектър от патогени за ускоряване зарастването на малки порязвания и рани и предотвратяване на появата на микози и екземи. Тези чорапи са подходящи за за всеки, чиито крака се потят много за ежедневна употреба и по време на усилени тренировки. Чорапите имат антисептични свойства и спомагат за зарастване и предпазване от образуване на рани, което се дължи на съдържащото се в тях натурално сребро. Гъбичните инфекции са повърхностни и обикновено са ограничени до външните слоеве на кожата на стъпалото и пръстите. Натуралното сребро е антимикотично и ще помогне за унищожаване на бактериите за регулиране на температурата на кожата, намаляване на изпотяването и предотвратяване допълнителни бактериални инфекции на кожата.
Чорапите Dr. Kliin са изработени от специално текстилно влакно, което има слой от чисто сребро, нанесен по такъв начин, че да го съхрани за дълъг период от време (около 250 изпирания) без да влоши текстилните и антибактериалните му качества.
Перете в хладка вода с натурални сапуни! Свойствата на чорапите се запазват и след многократни изпирания (250)!
Състав: найлон 80%, ликра 20%.
Без размери.
Производител: К. В. Иновейшънс Ко., Лтд., Тайван.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 14 декември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев