Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Omega 3-6-9 1000 мг Dr.Green

  • Продукт на: Dr.Green Valley Cottage

 Задайте въпрос 

18.20лв.

Добави към кошницата:
Количествата и съотношенията на всяка мастна киселина в Omega 3-6-9 1000 мг формула на Dr.Green са балансирани до оптимални нива. Това е точната комбинация на Omega 3-6-9 в подкрепа на: здравословна сърдечно-съдовата система, кръвно налягане, холестерол, здравето на ставите, за насърчаване на здрава кожа и коса, мозъка и зрението. Основните видове Омега 3 ненаситени мастни киселини са: Ейкозапентаенова (EPA), Докозахексаенова (DHA) и Алфа-линоленова (ALA). Редовният прием на DHA и ЕРА може да намали риска от сърдечно-съдови заболявания. Омега-6 и 9 могат да помогнат за регулиране на хормоналния баланс в организма и здравата кожа. Омега 3-6-9 на Д-р Грийн са извлечени от пречистени студено пресовани органични масла от лен, пореч и дълбоководна риба. Рибеното масло е пречистено с молекулярна дестилация, за да се пречистят всички евентуални микро замърсители, които биха могли да присъстват в рибата. Добавен е и витамин Е, за да се оптимизира състава на капсулата. Продуктът не съдържа консерванти, изкуствени оцветители, ароматизатори, дрожди, глутен, пшеница, захар и сол.
Гама-линоленовата киселина (GLA) има противовъзпалително действие при ставни проблеми и артрити и влияе благоприятно при кожни проблеми - псориазис, атопичен дерматит, екзема.
Съдържание в 1 капсула: Натурален Витамин Е (13 IU) 9 mg, Омега 3 - 6 - 9 1000 mg, Общо Омега-3 мастни киселини (от рибено масло) 333 mg, EPA (Ейкозапентаенова киселина)50 mg, DHA (Докозахексаенова киселина) 33.5 mg Общо Омега-6 мастни киселини (от масло от пореч) 333 mg, Линоленова киселина 52.5 mg, GLA (Гама-линоленовата киселина) 52.5 mg, Масло от ленено семе (органик, студено пресовано) 450 mg, ALA (Алфа-линоленова киселина) 146 mg
Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно с храна.
Предупреждение: Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Опаковка: 30 капсули.
Производител: Dr.Green Valley Cottage, NY, САЩ.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 10 ноември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев