Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Сладки сънища 30 капсули

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

13.60лв.

Добави към кошницата:
Sweet Dreams е комбинация от три активни съставки - мелатонин, L-теанин и екстракт от маточина (Melissa officinalis), създадена да осигури по-бързо заспиване, добър, здрав, стабилен сън за тези, чиито сън се влияе от стреса и тревожността.
Подходящи за хора, които имат трудности със заспиването със симптомите на стрес и се притесняват, при хора, работещи на нощни смени или сменящи часовите пояси, които изпитват нарушен сън от който на следващата сутрин ще се събудят освежени и подмладени. Без да води до привикване.
Съставки (в една капсула): мелатонин 3mg; маточина (melissa officinalis) сух екстракт 100m; L-теанин 100mg
Дозировка: 1 капсула 30 минути преди лягане.
Мелатонин е естественият хормон на съня,който се образува в организма на човека и помага за регулиране на циркадния ритъм БОДРОСТ/СЪН. По-ниските нива на мелатонин водят до по-трудно заспиване и до по-лошо качество на съня. Нивата на мелатонин се понижават с напредването на възрастта, а също така при стресови ситуации и емоционално напрежение. Агресивната околна среда (ярка светлина, шум, много горещо или много студено) понижава, а спокойната среда (тъмнина, тишина, нормална температура на въздуха) увеличава нивата на мелатонин.
L-теанин е аминокиселина, която се извлича от чаените растения (особено от зеления чай).Тя има способността да намалява стреса, тревожността и превъзбудата на организма. L-теанин намалява стимулиращите и възбудителни свойства на кафеина върху нервната система на човека.
Маточината е билка, която е широко използвана при проблеми със съня.Тя създава чувство на успокоение, намалява стреса и емоционалните преживявания и по този начин помага за създаването на здрав и спокоен сън.
Хранителна добавка. Да не се превишава указаната препоръчителна доза. Не е заместител на разнообразното хранене;
Опаковка: 30 капсули
Произв.: FORTEX LTD.

Продуктът е добавен в каталога на петък 06 ноември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев