Производители

Партньори

Градинар Варна

Цитросепт Органик

Цените започват от: 27.30лв.

Моля изберете:

количество

 Изчерпано 
Citrosept Organic се препоръчва като хранителна добавка природен биофлавоноид извлечен от грейпфрут за подсилване на имунитета и за преодоляване на умората. Предназначението на Цитросепт Органик е да допълни Вашата диета с естествени биофлавоноиди от грейпфрут, естествен витамин С (ляво ориентирана форма); витамин Е. Приемът на витамин С е от особена важност в периоди на повишена честота на грипни и простудни заболявания. Витамин С се абсорбира лесно и в тази връзка се допълва добре с биофлавоноидите от грейпфрут. Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Той също така допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора и за регенерирането на витамин Е в неговата редуцирана форма. Citrosept Organic е екстракт от грейпфрут от биологично земеделие 84% (глицерин - носител, вещества, извлечени и грейпфрут); вода; аскорбинова киселина (антиоксидант). Продуктът съдържа биофлавоноиди 800 мг на 100 мл.
Препоръчителна дневна доза: 15 капки се разтварят в 200 мл вода три пъти на ден. Разклатете преди употреба. След отваряне да се използва в рамките на 6 месеца.
Препоръчителната дневна доза на ден има средно: биофлавоноиди 19.5 мг, витамин С 73 мг (91% от препоръчителната дневна доза), енергийна стойност от 25 кДж / 6 ккал, Протеин 0.01гр, въглехидрати 2.5 г, мазнини 0 гр.
Противопоказания: Да не се консумира в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Хората, алергични към цитрусови плодове може да имат симптоми на алергия след прием на продукта.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. За да се поддържа правилното здраве трябва да се използва разнообразен хранителен режим и здравословен начин на живот. Разнообразната балансирана диета и здравословният начин на живот са от голяма важност. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител (подмяна) на разнообразното хранене. Да се съхранява при стайна температура. Да се съхранява на недостъпно за малки деца. Продуктът може да се консумира от вегетарианците.
Опаковка: нето 20 мл./ 50 мл.
Производител: Цинтамани, Полша

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 26 октомври, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев