Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумин Лукс 15

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

10.00лв.

Добави към кошницата:
Люспите от елда, съдържащи се в продукта, сушените плодове и канелата са идеалните съставки, които могат да затоплят бързо всяко премръзнало тяло и да възстановят нормалните му функции. Ароматът и вкусът на Вирумин Лукс напомня за ябълков пай. Хранителният продукт служи като биологичен доставчик на витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти и етерични масла в нашата диета: полезен в студените дни през есента и зимата, той по естествен начин подкрепя имунитета. Това се дължи на съдържанието на флавоноиди, антиоксиданти и витамин C, които помагат на имунната система да функционира правилно като предпазва клетките от оксидантен стрес. Virumin Lux има антисептичен ефект и антибактериално действие, поради което се препоръчва при настинки, общо отслабване на организма. Продуктът добре се отразява за подобряване на микроциркулацията в организма, препоръчва се за хора с диабет и проблемни "студени крака", ревматични заболявания, мускулни болки, за хора, които са претоварени психически и учащи се. Вирумин Лукс пази паметта и концентрацията. Естествено затоплящо средство за всяко премръзнало тяло в борбата срещу настинката.
СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА: Люспи(шушулки) от елда 35%, Кора от канела 6%, Касис плодове 12%, Ябълка 13%, Шипка плодове 7%, Хибискус цвят 20%, Арония плодове 7%. Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид. .
Начин на приготвяне: Сложете една филтърна торбичка от ВИРУМИН ЛУКС в чаша и изсипетe прясно преварена вода (не вряща вода). Температурата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий. Зпарва се от 5 до 10 минути. Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката е перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 15 броя пакетчета, т.е. 15 порции

Продуктът е добавен в каталога на сряда 14 октомври, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев