Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Флекс Код Премиум 500 мл

  • Продукт на: Herbamedica

 Задайте въпрос 

52.50лв.

 Изчерпано 
LEX CODE PREMIUM с добавен Колаген тип II е създаден в течна форма, която е най-смилаема от човешкото тяло. Това го прави уникален в сегмента на "ставните добавки." Най-често продуктите, които повлияват функцията на ставите са налични в твърда форма (таблетки или капсули). Това значително намалява тяхната ефективност. Сложната технология на хомогенизиране и стабилизиране процес патентован от производителя дава възможност да се концентрират високи дози на активната съставка. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.
Приложение: при ставни болки, дегенеративни ставни заболявания, спортни травми при активно спортуващи, гонартроза, коксартроза, скованост, дискомфорт, изкълчвания.
Дозировка: 1-2 пъти дневно по 10ml. Една опаковка съдържа 25-50 дневни дози.
Състав: Глюкозамин сулфат - 1500мг.; Mетилсулфонил метан - 1500мг.; Хондроитин сулфат - 1200мг.; Хиалуронова киселина - 90мг.; Колаген тип II - 200мг.
Хранителна добавка. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.
500мл.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 07 октомври, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев