Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Розкалипт Рамкофарм

  • Продукт на: RAMCOPHARM LTD

 Задайте въпрос 

12.70лв.

Добави към кошницата:
Розкалипт е комбинация от две етерични масла :
Розмариновото етерично масло се съдържа и се добива от листата на Розмарина (Rosmarinus officinalis), притежава антиоксидантно действие и влияе благоприятно регулиращо и възстановяващо върху черния дроб след прекаран хепатит и други интоксикации.
Евкалиптовото етерично масло се съдържа и се добива от листата на Евкалипта (Eucalyptus globulus) и е добро помощно средство при жлъчни заболявания, следоперативни състояния на жлъчката, жлъчно-каменна болест, хроничен холецистит, жлъчни колики.
Продуктът Розкалипт е подходящ при възпаление на гърлото, кашлица, хрема, горните дихателни пътища, грип, катар на бронхити и бронхиектазии, белодробна астма, абцес на белите дробове.
Евкалиптовото етерично масло има много добър ефект върху горните дихателни пътища и функцията на белия дроб.
Лецитин от Соя - има благоприятен ефект върху структурата на черния дроб. Представлява група фосфолипидни съединения, които участват в метаболизма на мазнините в черния дроб.
Състав на 1 капсула: Етерично масло от Розмарин (Oleum Rosmarini) - 30 mg; Етерично масло от Евкалипт (Oleum Eucalyptus) - 5 mg; Лецитин от Соя (пълнител) - 265 mg.
Дозировка: Приемайте 1-2 капсули от два до три пъти дневно.
Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчваната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Опаковка: 50 капсули.
Производител: "РАМКОФАРМ" ООД, България.

Продуктът е добавен в каталога на неделя 04 октомври, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев