Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Нефрол-Грика

  • Продукт на: GRYKOPOL - Poland

 Задайте въпрос 

18.00лв.

Добави към кошницата:
Нефрол-Грика има включена в състава си коприва и листа от бреза, които подкрепят работата на уринарния тракт. Копривата има положителен ефект върху процеса на прочистване на бъбреците. Листата от бреза влияят положително на здравето на долните пикочни пътища. Редовната консумация на 2 сашета на ден, естествено може да се отрази положително върху правилното функциониране на уринарния тракт.
СЪСТАВ: Бреза листа (15%), Коприва листа(15%), Люспи от елда (10%), Черен кимион, Арония плодове, Шипка плодове, Хибискус цветове, Листа от касис. Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, два пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза (2 пакетчета) през деня. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките на чая, и при жените по време на бременност и кърмене.
Съхранение: Продуктът трябва да се съхранява на сухо място в затворен съд, без достъп на светлина, извън обсега на деца.
Опаковка: Пакет от 60 филтърни торбички, всяка по 3гр. общо180гр.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 15 септември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев