Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Реосто Хималая

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

9.00лв.

Добави към кошницата:
Reosto е уникален билков комплекс формула за здрави кости, която подпомага костния метаболизъм и поддържане на костната плътност. Той помага да се забави загубата на костна маса и за намаляване на честотата на фрактури. Reosto помага да се запази съществуващата костна минерална маса и протеинов матрикс. Reosto осигурява естествени източници на калций, което премахва риска от ненормално високи нива на витамин D и калций в кръвта. Наличието на фитоестрогени помага за модулиране на синтеза и да се поддържа хормоналния баланс без странични ефекти.
Reosto подкрепя калциевия метаболизъм при остеопороза и остеоартрити, помага за изграждане и поддържане на здрави кости, осигурява естествен източник на лесно усвоим калций и витамин D, поддържа микроструктурата на костната тъкан, помага за запазване на костната маса - плътността на костите и костната структура, помага за поддържане на хормоналния баланс.
Дозировка: по 1-2 таблетки два пъти дневно
Противопоказания: Няма.
Странични ефекти: Няма.
Съхранение: На хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.
Състав: Екстракт от следните билки: Sida Cordifolia 45 мг, Vanda roxburghii 50 мг, Termialia arjuna 45 мг, Witania somnifera 45 мг, Commiphora wightii 235 мг, Godanti bhasma (Gypsum calx) (Басма) 120 мг, Kukkutandatvak bhasma (калцинат от яйчени черупки) - 35 мг.
Разфасовка: 60 таблетки
Производител: Himalaya

Продуктът е добавен в каталога на събота 05 септември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев