Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Коензим Q10 ГНС

  • Продукт на: GNC

 Задайте въпрос 

28.50лв.

Добави към кошницата:
Коензим Q10 е естествен антиоксидант синтезиран от организма и е жизненоважен участник във веригата на метаболитни химични реакции, които генерират енергия в клетките. Допълнителни благоприятни ефекти на CoQ10 произтичат от неговата жизненоважна роля за усвояване на кислорода и производството на енергия, особено в клетките на сърдечния мускул. Коензим Q10 е от полза за здравето на сърцето в много отношения. Той подкрепя оптималното функциониране на сърдечния мускул подпомага поддържането на нормалното състояние на LDL холестерол, може също така да допринесе за поддържането на стените на съдовете. В допълнение, CoQ10 може да играе роля за намаляване на мигрената и подобряване на подвижността на сперматозоидите при мъжете. Няколко малки клинични проучвания са показали, че CoQ10 може да помогне за предотвратяване и лечение на възпаление на венците - състояние, известно като гингивит.
Какви са признаците на дефицит? Тъй като този ензим се намира във високи концентрации в клетките на сърдечния мускул, дефицитът му е свързан със сърдечно-съдови проблеми, включително ангина, аритмия, сърдечна недостатъчност и високо кръвно налягане.
Не съдържа: захар, скорбяла, изкуствени оцветители,изкуствени аромати, консерванти, пшенични продукти, глутен, царевица, мая.
Препоръчителна доза за дневен прием: 1 софт-гел капсула дневно.
Хранителна добавка! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Внимание! Съдържа желатин. Възможен алерген при астматици и хора алергични към сулфити.
Съхранение: На хладно и сухо място. Да се съхранява на недостъпно за деца място!
Състав в 1софт-гел капсула: 50mg Коензим Q-10
Други : емулгатор: желатин,глицерин;соево масло;хлорофил;оцветител:титаниев диоксид,соево масло;желатинова капсула
60 софт-гел (меки)капсули по 50 mg

Продуктът е добавен в каталога на петък 04 септември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев