Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Коластра GNC

  • Продукт на: GNC

 Задайте въпрос 

24.80лв.

 Изчерпано 
Първата храна на природата, Коластра е течност, произведена от майки бозайници 24-48 часа след раждането и преди началото на лактацията - появата на млякото. Коластрата съдържа най-важните хранителни вещества за защита и растеж, жизненоважни имунни и растежни фактори, чиято работа е да изгради имунната система на новороденото за добро здраве и дълголетие. Коластрата е от полза при спортисти за растежа на мускулите и имунна подкрепа. Най-често срещаният тип на коластра е от крави. Коластрата от крави съдържа четири пъти повече от най-мощните имунни фактори от човешката коластра и е богат източник на антитела (имуноглобулини, IgG), растежни фактори, цитокини, лактоферин, протеини, ензими и хранителни вещества, включително малки количества от витамини А, В12 и Е, и следи от минерали и всички други витамини. Коластрата имитира действията на хормона на растежа, които могат да имат анаболни ефекти върху мускулната тъкан и спомагат за увеличаване на чистата мускулна маса.
Начин на прием: За възрастни - по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша вода, 20 минути преди хранене. За деца над 7г. - по 2 капсули дневно. За деца над 1 г. - по 1-2 капсули дневно разтворени в течност или смесени с храна.
Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!
Съдържание в 2 капс. Colostrum: Коластра от крава 500 мг. (мин. 15% IgG), микрокристална целулоза, калциев карбонат, мляко. Други: емулгатор:целулоза,желатин;желатинова капсула
Colostrum е естествен продукт и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.
Хранителна добавка! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Внимание!: Съдържа желатин.Възможен алерген при астматици и хора алергични към сулфити.
60 капсули по 500 мг.

Продуктът е добавен в каталога на петък 04 септември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев