Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Лактобацилус ацидофилус Буров

  • Продукт на: Bouroff EOOD

 Задайте въпрос 

13.20лв.

Добави към кошницата:
Лактобацилус оцидофилус е един от най-често използваните пробиотици - микроорганизмите, които спомагат за подобряване на здравето. Lactobacillus ocidophilus (L. acidophilus) е от най-често използваните пробиотични или "добри" бактерии. Много "добри" бактерии живеят в червата и влагалището, където предпазват от "лошите" бактерии, които причиняват заболяване. Те правят това по няколко начина. Когато Пробиотик Ацидофилус разгражда храна в червата, се оформят няколко вещества (като млечна киселина и водороден пероксид), които създават враждебна среда за "лошите" бактерии. Лекарите често препоръчват пробиотици като добавка по време на приема на антибиотици. Антибиотиците убиват бактериите, като не правят разлика между "приятелски" и "неприятелски" организми. Така че балансът между добрите и лошите бактерии в червата може да се разстрои. Някои изследователи смятат, че приемането на пробиотици спомага за възстановяването на здравословния баланс на бактериите. В допълнение към пробиотиците, някои доставчици лекарите често предписват и пребиотици. Пребиотиците са разтворими фибри съдържани в някои храни или добавки, които помагат на пробиотиците да виреят в червата.
Подпомага баланса между лошите бактерии и "приятелските" чревни бактерии, унищожени от антибиотици. Подпомага храносмилането и потискането на болестотворните бактерии, засилването на имунната система.
Хранителни източници: L. ацидофилус обикновено се съдържа в храни, като кисело мляко и други млечни продукти, както и ферментирали соеви продукти.
Състав на една капсула: Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus Acidophilus – 9.5х 10⁹ CFU/g.) - 200 mg и лактоза. Препоръчваната дневна доза от три капсули съдържа: Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus Acidophilus – 9.5х 10⁹ CFU/g) - 600 mg и лактоза.
Състав на капсулата: желиращ агент – желатин.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: по 1 капсула 3 пъти дневно, по време на хранене.
Хранителна добавка ! Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
60 твърди желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 27 август, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев