Производители

Партньори

Градинар Варна

Шуда Гугулу ”Сейф Хербс”- за холестерол

  • Продукт на: Vasu Healthcare Pvt. Ltd.

 Задайте въпрос 

10.00лв.

Добави към кошницата:
Шуда Гугулу подкрепя обмяната на холестерола, нормални нива на мазнините и обмяната на веществата, нормалното функциониране на ставите и проявява антиоксидантно действие. Атеросклерозата: Шуда Гугулу спомага за понижаване на холестерола в тялото и в същото време за повишаване на нивата на "добрия холестерол". По този начин може да помогне за предотвратяване на атеросклероза, запушването и втвърдяването на кръвоносните съдове. Билката е антиоксидант, който помага да спре окисляването на холестерола и последващо втвърдяване на артериите. Shuddha Guggulu също намалява лепкавостта на тромбоцитите, друг ефект, който намалява риска от заболяване на коронарната артерия. Съдейства за намаляване на холестерола и за подобряване обмяната на мазнините.
Загуба на тегло: Гугулу помага за подобряване функцията на щитовидната жлеза, която от своя страна регулира обмяната на веществата и може да помогне за отслабване.
Артрит: Билката е благоприятна при възпаления и спомага в управлението на възпалителни ставни заболявания като артрит.
Показания:
- Хиперлипидемия (повишено ниво на холестерол в кръвта)
- Артрит
- Атеросклерозата (запушване или втвърдяване на кръвоносните съдове)
- Контрол на теглото
Начин на употреба: по 1 капсула два пъти дневно след хранене.
Внимание: Да не се употребява от деца до 18 г., от бременни и кърмещи жени и при остри възпалителни заболявания на червата. Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества балансираното хранене!
Състав (200 mg капсула): концентриран екстракт от Шуда Гугулу 200 mg
Опаковка: 60 капсули х 200 мг.

Продуктът е добавен в каталога на петък 14 август, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев