Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Магнезий GNC

  • Продукт на: GNC

 Задайте въпрос 

11.30лв.

Добави към кошницата:
Магнезият (Magnesium) е основен минерал в човешкия метаболизъм и е необходим за повече от 300 химични реакции в човешкото тяло.. Зеленчуците (особено зелени листни такива), ядки и семена, както и бобовите растения са най-добрите източници на магнезий.
Около 50 до 60% от магнезия се съхранява в костта и така играе ключова роля в костния метаболизъм. Изследователи са установили, че дори и лек продължителен недостиг на магнезий може да доведе до значителна загуба на костна маса.
Минералът Магнезий активира производството на енергия, поддържа нервната система, има антидепресивен ефект, ко-фактор за над 100 ензими, участващи в контрола на кръвната захар и глюкозния метаболизъм, допринася за подобряване контрола на кръвната захар и електролитния баланс, за нормалното състояние на мускулите, костите и зъбите, за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
Състав на 1 таблетка:
Магнезий (магнезиев оксид и магнезиев глюконат) 250 mg
Други : емулгатор: целулоза;оцветител: титаниев диоксид ; растителни ацетоглицериди.
Не съдържа: захар, нишесте, изкуствени оцветители, изкуствени аромати, консерванти, соя, пшенични и царевични производни, млечни производни, глутен, мая. Всички минерални съставки, включени в продукта са естествени.
Препоръчителна доза за дневен прием: 1 таблетка дневно.
Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Опаковка: 90 таблетки.
Производител: GNC, САЩ.
250 mg

Продуктът е добавен в каталога на сряда 12 август, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев