Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

СПИРУЛИНА БУРОФФ 100 т

  • Продукт на: Bouroff EOOD

 Задайте въпрос 

21.50лв.

Добави към кошницата:
Спирулината е синьо-зелено микроводорасло. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.Подпомага по естествен път дейността на имунната, нервната и кръвоносната система. Спирулина е с изключително високо съдържание на протеин и е добър източник на антиоксиданти, В-витамини и други хранителни вещества. Когато водораслото е добито правилно от незамърсени езера и др. водни обекти, това е едно от най-мощните хранителни вещества. То до голяма степен се състои от протеини и незаменими аминокиселини и обикновено се препоръчва на вегетарианците и хора с анемия заради своето високо естествено съдържание на желязо. Високата концентрация на протеин и желязо го прави идеално по време на бременност, след хирургична операция или когато имунната система се нуждае от подсилване. Може да помогне за премахването на тежките метали в организма.
Спирулина е една от малкото храни със естествено съдържание на GLA. Съдържа Омега 3, 6 и 9 и хлорофил, които помагат за премахване на токсините от кръвта и стимулиране имунната система. Спирулина също е с невероятно високо съдържание на калций и фосфор, което го прави отлично за деца, възрастни хора и по време на бременност. Спирулина може да да увеличи изгарянето на мазнините по време на тренировка.
Състав на една таблетка: Спирулина (Spirulina ) – 600 mg. Препоръчваната дневна доза от шест таблетки съдържа: Спирулина (Spirulina) – 3600 mg.
Дозировка: По 2 таблетки 3 пъти дневно с 1 чаша вода 30 мин. преди хранене.
Предупреждения: Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
100 таблетки

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 03 август, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев