Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ВИТАМИН С АКТИВ 300 mg

  • Продукт на: Medica AD

 Задайте въпрос 

4.20лв.

 Изчерпано 
Витамин С е водоразтворим витамин, необходим за нормалния растеж, развитие и възстановяването на тъканите във всички части на тялото. Спомага за поддържане на хрущяли, кости и зъби и за усвояването на желязо. Витамин С е също и силен антиоксидант. Антиоксидантите са вещества, които блокират щетите, причинени от свободните радикали. Натрупването на свободни радикали с течение на времето е до голяма степен отговорно за процеса на стареене. Препоръчва се при авитаминоза С, повишен риск от вирусни и бактериални инфекции, понижен имунитет, недохранване, физически и психически натоварвания, стрес, употреба на алкохол и цигари, употреба на противозачатъчни, бременност и кърмене.
Една таблетка съдържа: Витамин С (Аскорбинова киселина) 300 mg, Рутозид трихидрат 20 mg, Глицин 25 mg; Хипромелоза, Микрокристална целулоза, Карбомери, Глицерол дибехенат, Колоидален силициев диоксид, Стеаринова киселина, Талк, Титанов диоксид, Полиетиленгликол, Поливинилов алкохол, Оцветител тартразин (Е102).
Рутозид - биофлавоноид, който притежава качествата на Р-фактор: участва в клетъчните окислително-възстановителни процеси, стабилизира клетъчната мембрана, укрепва стените на кръвоносните съдове, намалява чупливостта на капилярите и подобрява кръвотока.
Глицин - аминокиселина, регулатор на обмяната на веществата, нормализира и активира защитните процеси в централната нервна система, понижава психоемоционалното напрежение и повишава умствената работоспособност.
Комбинацията на Витамин С, Рутозид и Глицин засилва многократно благоприятното въздействие на ВИТАМИН С АКТИВ върху човешкото тяло.
Начин на приемане: По една до две таблетки след хранене без да се дъвчат или смучат, с течност. Таблетката с удължено освобождаване задоволява повишените нужди на организма от Витамин С през целия ден.
Предупреждения: Хранителна добавка! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Verdin Черен дроб не трябва да се използва като заместител на пълноценно хранене. Да се съхранява при температура под 30°С, на сухо и недостъпно за деца място. Не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
ОПАКОВКА: 20 таблетки с удължено освобождаване
ПРОИЗВОДИТЕЛ: МЕДИКА АД, България.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 28 януари, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев