Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Чесън Phytopharma

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

12.00лв.

Добави към кошницата:
Хранителната добавка е комбинация от масло от Чесън и масло от Магданоз в меки желатинови капсули се използва като помощно средство което подпомага дейността на сърцето и кръвоносната системаq благоприятно повлиява функцията на имунната, дихателната и храносмилателната системи.
Чесънът съдържа повече от 200 биологично активни вещества – витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Биохимично най-активни са тези съставки, които съдържат сяра. Клинично установено е, че маслото от Чесън подпомага дейността на сърдечния ритъм, благоприятно релаксира коронарните съдове, с което повлиява положително кръвоснабдяването на миокарда. Алиин е първото вещество, открито в чесъна. Това съединение е химически подобно на цистеин, аминокиселина съдържаща сяра, и не притежава миризма. След смачкването на луковицата на чесъна, алиинът се превръща в алицин, съединението, което придава на чесъна неговия силен аромат и многобройни ползи за човека. Доказана е силната активност на Алицин срещу множество бактерии.Чесънът подпомага дейността на сърцето и кръвоносната система. Чесънът спомага за освобождаването на чревните газове и благоприятства функцията на червата.Чесънът се използва още като средство подпомагащо функцията на дихателната система. Магданозът подпомага пикочноотделителната функция. Допринася за добър апетит, благоприятства нервната система. Комбинацията от Чесново масло и масло от Магданоз в желатинови капсули има синергично действие и засилен благоприятен ефект за поддържане на тонуса на човека. Добавките съдържащи чесън имат и някои други странични ефекти освен силния мирис. Чесънът и чесновото масло не бива да се приемат, когато се провежда лечение с варфарин, индометацин, дипиридамол, аспирин или други лекарства за разреждане на кръвта поради риск от кръвоизлив.
ПРИЛОЖЕНИЕ: По една капсула три пъти на ден с храната.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Опаковката да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Продуктът да не се приема от деца! Ако сте алергични или имате заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт! Да не се превишава препоръчaната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене!
Опаковка: Картонена кутия с два блистера по 30 капсули

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 23 юли, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев