Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Шатавари

  • Продукт на: The Himalaya Drug Company

 Задайте въпрос 

10.70лв.

Добави към кошницата:
Шатавари, известен още като див аспарагус се счита за подмладяващ аюрведа женски тоник за общо здраве и жизненост. Адаптогенните му свойства могат да бъдат приписани на концентрацията на сапонини, наречени Shatavarins. На санскрит Shatavari означава "онази, която притежава сто съпрузи."
Аспарагус спомага за възстановяване на хормоналния баланс при жени с променливи хормонални нива, дължащи се на менструация и менопауза. Билката е известна и с това, че подобрява фертилната среда и регулира менструалния цикъл. С естрогенен ефект върху женските млечни жлези и репродуктивна система, Шатавари подобрява здравето след раждане и повишава производството на майчино мляко при кърмещи майки. Тя повишава сексуалното желание, особено при жени и е отличен тоник за тялото. Също така укрепва и подхранва репродуктивната система и балансира женските хормони.
Билката регулира хормоналната секреция и увеличава кърмата. Изследователи откриват, че Аспарагус подкрепя нормалните нива на лимфоцитите и функцията на имунната система и обръщат специално внимание на дългогодишната му употреба в традиционната система Аюрведа за поддържане на нормална храносмилателна функция. Аспарагус е широко употребявана билка през вековете. Кърмещи майки ядат Аспарагус, защото поддържа нормалното производство на кърма. В някои култури, хората пият пресен сок от корена, смесен с мед. Той също така се използва локално в медицински масла, заради успокояващите и охлаждащите си свойства.
Диуретично: Шатавари е мощен диуретик и допринася за пречистване на токсините чрез урината.
Противопоказания: Няма.
Препоръчителна доза: По 1 капсула два пъти дневно.
Разфасовка: 60 капсули

Продуктът е добавен в каталога на събота 11 юли, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев