Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Рибено масло ФИТОФАРМА с Витамин Е 1000 mg

  • Продукт на: Phytopharma Ltd.

 Задайте въпрос 

11.60лв.

Добави към кошницата:
Капсулите рибено масло са силно концентриран източник на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, EPA и DHA и естествен източник на витамините А и Д с добра смилаемост, асимилация и ефикасност. Ценна добавка за поддържане и контрол на триглицеридите и холестерола, мозъчната функция, подобряване на общото благосъстояние (сърцето, кожата, ставите). Капсулите могат да подкрепят сърдечно-съдовата, репродуктивната и нервната система, имунната функция чрез регулиране на възпалението и насърчаване на организма да се бори с инфекциите, да подпомогнат здравословното функциониране на мозъка и активния начин на живот при усилено умствено и физическо натоварване. Високоефективна формула за мозъка, сърцето и кръвоносните съдове с имуностимулиращ ефект, антиоксидантно и антиканцерогенно действие, за подобряване еластичността и подвижността на ставите, еластичността на кожата.
Съдържание в 1 капс. Рибено масло / God liver oil - 990 мг (ОМЕГА 3 масни киселини), Витамин Е / Vitamin E - 6.7 mg a-TE (10IU), Желатин, Глицерин. Омега-3 морски триглицериди - мин. 13%, макс. 34% (128÷336 mg в една капсула); Ейкозапентаенова киселина - мин. 7%, макс. 16% (69÷158 mg в една капсула); Докозахексаенова киселина - мин. 6%, макс. 18% (59÷178 mg в една капсула). Съдържание на витамини в Рибено масло (в една капсула): Витамин А - 300 µg RE (1000 IU); Витамин Д - 2.5 µg (100 IU); Витамин Е - 6.7 mg α-TE (10 IU).
Дозировка: по две капсули дневно. Съдържание на рибено масло в две капсули - препоръчвана максимална дневна доза: 1980 mg
Предупреждения: Хранителни добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Съхранявайте на хладно и сухо място.
30 меки желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на събота 13 юни, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев