Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Натурално масло от арган Катеко

  • Продукт на: KATEKO Ltd

 Задайте въпрос 

6.30лв.

Добави към кошницата:
Аргановото масло (Argania Spinosa Oil) съдържа високи нива на ненаситени есенциални мастни киселини и Витамин Е подмладяващи кожата и е чудесно за овлажняване и подхранване, спомага за забавяне на стареенето, за подобряване еластичността на кожата.
Както всички знаем, косата през летните месеци може да стане суха и увредена. Особено, ако сте на почивка и планирате да прекарате доста време на слънце. Когато слънцето прави контакт с косата прекалено дълго, то може да увреди кутикулата и вътрешната структура. Това прави косата чуплива и податлива на разцепване. Арган е естествен антиоксидант, подхранващ сухата изтощена коса, подмладява, изглажда и елиминира къдриците, дава защита и блясък. Аргановото масло е рядко и скъпо, еликсир за всички типове коса. Стимулира растежа на косата, нейната жизненост и еластичност. Ефективно заздравява и ревитализира ноктите.
Начин на употреба:
Нанася се с леки масажни движения върху чиста кожа на лицето или тялото. За масаж върху корените на косата се втрива върху чиста суха или влажна коса. След около 15 минути се отмива с топла вода и шампоан.
Начин на съхранение:
При температура 7-20°C, плътно затворено и недостъпно за деца
Предупреждения: Съхранявайте на хладно и сухо място. Не е тествано върху животни.
Внимание: Само за външна употреба. Не е за вътрешна употреба. Не използвайте, ако имате алергии към ядки от всякакъв вид. Избягвайте контакт с очите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Ако се появи дразнене, зачервяване или дискомфорт, прекратете употребата и се консултирайте с лицензиран медицински специалист.
10 мл.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 26 май, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев