Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Имунокол перфект пробио коластра капс.

  • Продукт на: ABO Pharma

 Задайте въпрос 

14.80лв.

Добави към кошницата:
Коластрата е млечната секреция на бозайници, произведена непосредствено преди раждането и е предназначена за хранене на новороденото. Коластрата е с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на въглехидрати, протеини и антитела за да запази бебето здраво. Тя е изключително лесна за смилане и поради това е най-добрата първа храна за новороденото защото е малко като количество (измеримо в чаени лъжички), но високо концентрирана храна. Коластрата всъщност работи като естествена и 100% безопасна ваксина. Тя съдържа големи количества антитела наречени секреторен имуноглобулин. Тя е богата на защитни и регулиращи фактори, необходими за подобряване на здравето и жизнеността. Това е най-концентриран източник в природата на биологично активни компоненти. Тя съществува от първите бозайници бродели на планетата и се използват от хора от различни култури в продължение на хилядолетия. Кравите са идеален източник на коластра. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа. Коластрата съдържа всичките 5 имуноглобулини. Имуноглобулините са големи протеинови молекули, съставляващи над 40% от протеините в кръвния серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават по между си посредством главни букви A,D E G и М. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото. Те се появяват поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен агент. Пробиотици се наричат "добрите" бактерии, които участват в нормалното функциониране на чревната среда и допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Имунокол Перфект съдържа специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.
Състав/Съдържание: ПДП за възрастни и деца над 6г.ПДП деца над 1г.
Препоръчителен прием: 2 капсули/ден 1 капсула/ден
Коластра от крава на прах (35% lgG) 740 mg 370 mg
Лактобацилус ацидофилус 40 mg(40 млрд. живи бактерии) 20 mg(2 млрд. живи бактерии)
Бифодобактериум Лонгум 20mg(2 млрд. живи бактерии) 10 mg(1 млрд. живи бактерии)
*ДПД-Препоръчителен дневен прием
Начин на употреба: Да се приема с достатъчно количество вода. За по-лесно поглъщане от деца до 3 години изсипете съдържанието на капсулата в напитка или храна. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни! Препоръчително е да се приема между храненията. 1 час преди хранене, не на гладно.
Помощни вещества: вода и желатин
Важно: “ИМУНОКОЛ Перфект ПроБио” Коластра е естествен пробиотик и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Нетно тегло (за една капсула): 500 mg , 15 капсули: 7.5 g e
Съхранение: На сухо и хладно място, до 30 °С, недостъпно за деца.
Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!
Производител: Colоstrum Technologies GmbH, Германия за АБОФАРМА
Най-добър до: Виж дъното на опаковката.
опаковка: 15 желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на сряда 20 май, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев