Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Допелхерц Актив магнезий с витамин C + E 30 т

  • Продукт на: DOPPELHERZ - Queisser Pharma GmbH & Co

 Задайте въпрос 

7.60лв.

 Изчерпано 
Магнезият е основен минерал в човешкия метаболизъм, и е установено, че се съдържа в малки до средни количества в много храни. Зеленчуците (особено зелени листни), ядки и семена, бобовите растения са най-добрите източници на магнезий.
Само с една таблетка Doppelherz ще посрещнете дневната потребност от жизненоважните хранителни вещества магнезий и витамини С и Е. Тази комбинация може да помогне за да бъдете здрави и продуктивни, за подпомагане функцията на сърдечно-съдовата система, мускулната система при физическо натоварване, за нормалното функциониране на имунната система, при стрес и нервно претоварване. Ниските нива на магнезий могат да бъдат един от потенциалните фактори, причиняващи умора. Той играе ключова роля в костния метаболизъм и е фактор за загуба на костна маса. Магнезият е ко-фактор за над 100 ензима, участващи в контрола на кръвната захар и глюкозния метаболизъм.
Активни съставки:: Магнезий: 250mg, Витамин С: 180 mg, Витамин Е: 30 mg.
Пълнители: Целулоза, Натриева карбокси метил целулоза, а-токоферол ацетат.
Стабилизатор: Желатин.
Противослепващ агент: Силициев диоксид, Магнезиев стеарат, Оризово нишесте, Талк.
Покривен агент: Арабска гума, Хидроксипропилметилцелулоза, Шеллак, Глицерол, Растителна мазнина (втвърдена).
Оцветител: Титаниев диоксид
Препоръчителен прием: Една таблетка дневно след хранене с достатъчно количество течност, без да я дъвче. Таблетките могат да се разделят, ако е необходимо, на две половини.
Внимание: Количества над 250 мг магнезий могат да имат слабителен ефект при чувствителни индивиди.
Хранителните добавки не са заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Препоръчителната дневна доза не трябва да се надвишава.
Да се съхранява на хладно, сухо място, винаги затворено и недостъпно за деца място. Да не се съхранява при температура над 25 С
30бр. таблети в опаковка

Продуктът е добавен в каталога на вторник 12 май, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев