Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Арония капсули

  • Продукт на: Bouroff EOOD

 Задайте въпрос 

11.00лв.

Добави към кошницата:
Арония капсули са предназначени да помогнат за поддържане на имунната и сърдечно-съдовата системи. Подпомага зрението, антиоксидант, повлиява благоприятно дейността на стомашно – чревния тракт и допринася за обмяната на глюкоза в организма. Aronia melanocarpa, известно също като Арония, е родом от Източна и Северна Америка. Тъмните лилави плодове са адаптогенни (те повишават неспецифичната резистентност) и са високо ценени от местните. Високите нива на феноли, дъбилни вещества, антоцианидини, процианини и флавоноиди правят Аронията един от най-добрите антиоксиданти сред плодовете. Плодовете, както и сока на аронията са доста горчиви, така че много хора предпочитат да вземат орални капсули. Плодовете Арония са много богати на антоцианини, флавоноиди, фолиева киселина, витамин К, желязо и йод.
Състав на една капсула: екстракт от плод Арония (Extr. Aronia Melanocarpa) - 210 mg и лактоза. Препоръчваната дневна доза от три капсули съдържа: екстракт от плод Арония (Extr.Aronia Melanocarpa) – 630 mg и лактоза.
Начин на употреба: по 1 капсула 3 пъти дневнослед хранене.
Предупреждения: Хранителна добавка! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Прекратете употребата, ако се появят необичайни симптоми. Консултирайте се с вашия лекар във връзка с употребата на този продукт по време на бременност, майчинство или ако употребявате с лекарства с рецепта. Да се съхранява на недостъпни за деца.
30 твърди желатинови капсули

Продуктът е добавен в каталога на неделя 03 май, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев