Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Калций Life is Fine

  • Продукт на: ADH Health Products

 Задайте въпрос 

10.50лв.

 Изчерпано 
С добавен Магнезий под формата на Магнезиев стеарат. Магнезият също е структурен елемент на костите и зъбите и подпомага нервната и мускулна система.
Каква е функцията на калция?
Калций е един от основните минерали за оптимално здраве, укрепващ скелета и зъбите. Скелетът е подложен на непрекъснати промени или ремоделиране. Дефицитът през детството и юношеството може да доведе до рахит. До двадесет години на индивида, костната маса на организма достига своя връх. Този връх се влияе от генетични и екологични условия, диета и физически фактори като дейности, начина на живот, като например използването на тютюн, алкохол и други. При жените се наблюдава намаляване на хормона естроген след менопаузата, което допринася за загуба на костна маса. Недостигът може да доведе до остеопороза с възможност за счупвания и за двата пола.
Източници на калций
Калцият се намира естествено в най-различни храни: прясно мляко, кисело мляко и сирена, бадеми, сьомга, сардини, аншоа, листни, тъмнозелени зеленчуци, включително зеле, броколи, зеле, ряпа, бобови растения, портокали, сушени кайсиеви ядки.
Някои храни и напитки, включително зърнени закуски, тофу, плодов сок или оризово мляко са обогатени с калций. Някои лекарства също съдържат минерала.
Последните проучвания показват, че по-висок прием на калций, магнезий и калий може да намали риска от деменция.
Някои хора, особено възрастните, имат непоносимост към лактоза и може да се окаже трудно да се получи адекватно снабдяване с храната. Или пък вече имат остеопороза или други медицински проблеми като депресия, хипопаратиреоидизъм, загуба на паметта, изтръпване на ръцете и краката, вероятно причинени от дефицит. Последните изследвания показват, че калциевите добавки биха могли да увеличат риска от инфаркт на миокарда. Ако обмисляте да го използва като добавка, че е важно да го получи от реномиран източник, като например Life Extension Европа. Здравни консултанти Life разширението могат да помогнат за развитието на добавъчни програми да отговарят на индивидуалните изисквания. Калций под формата на капсули се абсорбира по-лесно, отколкото на таблетки.
Съдържание в 1 една бързоразтворима таблетка Life is Fine Calcium:
Калций /Calcium Carbonate/ - 600 мг.
Всяка съдържа:
Калций (Calcium Carbonate).........600 mg
Съдържа още: Микрокристална целулоза, кварц, Стеаринова киселина, Магнезиев стеарат.
Приложение: По една или две таблетки дневно като хранителна добавка (за предпочитане по време на ядене).
Хранителна добавка! Не превишавайте дневната доза! Не се препоръчва за деца до 3 години! Не използвайте като заместител на разнообразното хранете!
Съхранявайте продукта при стайна температура! Не излагайте прекомерно на топлина или влага!
Произв.: ADH HEALTH PRODUCTS САЩ
60 ТАБЛ. Х 600МГ.

Продуктът е добавен в каталога на четвъртък 23 април, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев