Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

МАСЛО КОКОСОВО РИВАНА

  • Продукт на: Rivana Ltd

 Задайте въпрос 

3.30лв.

Добави към кошницата:
Кокосовото масло може да се използва като успокояващо масло върху кожата и косата. Използвайте кокосово масло като естествен овлажнител за дълбоко третиране на косата, за отстраняване на грим, или комбинирайте кокосово масло със захар и етерично масло за освежаващ пилинг на тялото.
То съдържа голямо количество наситени мазнини, които са важна градивна част на клетката. Кокосовото масло овлажнява и омекотява кожата като я предпазва от появата на сухота и лющене. Забавя появата на бръчки, увисване на кожата и преждевременно стареене. Отлично масажно масло за кожата. Има температура на топене 32°С.
Масло от Кокос е много ефективно за премахване на синини по тялото, ускорява процеса на заздравяване на увредените тъкани.
Маслото е едно от най-добрите естествени хранителни вещества за вашата коса. Стимулира здравословния растеж на косата, предпазва я от вредното влияние на слънцето и вятъра, възстановява изтощената и накъсана коса.
Начин на употреба:
Нанася се директно върху кожата на лицето и тялото чрез масажни движения. При температура под 32 °С маслото е в твърдо състояние, но при досег с кожата се втечнява.

За масаж на тяло, лице и деколте
Кокосовото масло се разтапя на водна баня и към него се прибавят етерични масла по избор, в зависимост от вида масаж, който ще се прави. Нанася се по цялото тяло чрез масажни движения.
Маска за коса:
Маслото се втрива в корените на косата и по цялата дължина на косъма. Поставя се найлонова шапка и хавлиена кърпа за 2часа, след което се измива с топла вода и подходящ шампоан.
Масажирането на главата с кокосово масло, помага за премахване на умствената умора и стреса. Маслото действа изключително успокояващо.
Съхранение: На тъмно и прохладно място при температура 7-25 °
Опаковка: 55мл.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 25 март, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев