тел. 052/379593; 0898/430101

Производители

Партньори

Приятели

Диабекан при диабет


11.40лв.

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Ревюта
Диабекан е подходящ за диабетици с комбинация от концентриран екстракт от канела/Cinnamomum zeylanicum/, хром и магнезий . Благоприятства поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и съответно нормални нива на кръвната захар, холестерола и триглицеридите в кръвта. Обикновената смляна канела съдържа етерични масла и кумарин, които при продължителна употреба могат да причинят нежелани ефекти. В Диабекан се използва воден екстракт от канела, при който тези съставки не се извличат и това го прави напълно безопасен за употреба. Минералите магнезий и хром, които са добавени в новия Диабекан, допълват действието на екстракта от канела.
Съдържание в 1 капс. - 200 мг. сух екстракт 10:1 (водна екстракция) от цейлонска канела, съответстващ на 2 г канела на прах; 0,81 мг хром пиколинат; 100 мг магнезиев цитрат (магнезий 8,5мг)
Хром - стимулира активността на инсулина и понижава кръвната захар. Намалява нивата на лоия холестерол и повишава мастната обмяна. Добавянето на хром към формулата на Diabekan, оптимизира и подобрява ефекта му.
Магнезий - важен елемент по отношение образуването, секрецията и транспорта на инсулина. Освен това магнезий е изключително важен за превенция на усложненията настъпващи при диабет - диабетна полиневропатия, ангиопатия, исхемична болест на сърцето. А понеже загубата му чрез урината, при хората с диабет е значително по-голяма, е много важно набавянето му отвън.
Дозировка: 1 капсула на ден сутрин преди хранене. Не е заместител на разнообразното хранене.
Не превишавайте указаната доза!
При бременност и кърмене се изисква консултация с лекар.
Може да се използва съвместно със стандартната терапия за диабет.
Следете нивата на кръвната захар!
Опаковка: 30 капсули по 200 мг., достатъчни за месечен прием.
  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

Няма ревюта за продукта.  Бъдете първият, написал ревю.

Продуктът е добавен в каталога на 14 март събота, 2015.Content Изгодни предложения за деня, валидни до изчерпване на количествата и кодове за отстъпки ще се публикуват тук