Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Sambucus Сироп от черен бъз 120 мл

  • Продукт на: Nature’s Way

 Задайте въпрос 

26.50лв.

Добави към кошницата:
Самбукус сироп е хранителна добавка, стандартизиран екстракт от черен бъз за деца и възрастни без глутен и изкуствени консерванти. Подходящ за укрепване на имунната система, особенно при простудни заболявания по време на зимния сезон - кашлица, грип, бронхит, пневмония поради високото съдържание на витамин С. Черният бъз (Sambucus nigra) е мощен имуностимулант, използван заради многото биологично активни вещества в тъмнолилавата обвивка, сърцевина или семена на тъмно оцветените плодове с характерен остър кисело-стипчив вкус - фитохимикали, полифеноли, разтворими фибри, минерали, витамини - големи количества витамин С, витамини от група В. Плодовете на това растение, са богати на антиоксиданти и подкрепящи имунната система вещества. Тези съединения съдействат за неутрализирането на свободните радикали. Сиропът от бъз подкрепя регулирането обмяната на веществата и спомага изчистването на организма от натрупаните токсини. има силен антиоксидантен, имуностимулиращ, антибиотичен и противовирусен ефект. Сиропът от черен бъз също така съдържа много пектин и целулоза, а те действат потогонно, слабително, диуретично и способстват за понижаване на висока температура, което се дължи предимно на гликозидните вещества. Плодовете на бъза са богати на ценни минерали и микроелементи, от които имаме нужда най-много през зимата. Витамините в плодовете от бъза се запазват до голяма степен, ако те са изсушени правилно. Сиропа от бъз на супер цена се употребява за регулиране обмяната на веществата. Това играе важна роля за поддържането на теглото в нормални граници.
Включена в опаковката дозираща чашка.
Плодовете на черен бъз са богати на флавоноиди и антициани. Антиоксидантната активност на черния бъз е 3,5 пъти по-висока от тази на витамин Е.
Дози в опаковка : 12
Състав: Стойност: %ПДД
Калории 30
Общо въглехидрати 7 гр 2%*
Захари 6 гр **
Черен бъз (плодове)
(Extract standardized to BioActives from 6.4 g (6,400 mg) of premium cultivar elderberries) 100 мг **
** Процент дневна стойност не е установен.
Други съставки: Фруктоза, пречистена вода, растително - източник глицерин, натурален аромат на малина, лимонена киселина.
Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Предупреждения: Опаковката е запечатана с външна стягаща лента и вътрешен печат. Не използвайте, ако някой печат е счупен или липсва. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. За да се запази качеството и свежестта пази плътно затворен, на хладно и сухо място.
Опаковка: 120 мл.

Продуктът е добавен в каталога на петък 13 февруари, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев