Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ЛЕВЗЕЯ ПЛЮС солуцио 10 мл.

  • Продукт на: Zvetelina OOD

 Задайте въпрос 

13.20лв.

Добави към кошницата:
Хранителна добавка
Съдържа сух екстракт от корени на билката левзея - мощен антиоксидант с имуностимулиращ и тонизиращ ефект. Левзеята увеличава работоспособността на човека, подобрява умствената и физическа работоспособност, спомага за адаптация към околната среда, за преодоляване на тежки физически и психически натоварвания, заболявания. Нормализира телесното тегло. Левзея Plus притежава изразена анаболна активност, която подпомага нарастването на мускулната маса /този ефект се получава само при активен спорт и физически натоварвания/ и с това се отличава от другите адаптогени. Това е особено важно за спортистите и хората на тежкия физически труд. При продължителен прием се подобрява състоянието на черния дроб, състава на кръвта и съдържанието на хемоглобина. Силно се увеличава сексуалната активност при мъжете. Това е свързано, както със стимулиращото действие на нервните центрове, така и с усилване на общия анаболизьм. В спортната практика се използва като не допингово анаболно средство. Повишава половата активност и сексуалното желание при мъжете. 100 % натурален продукт.
Левзея Plus съдържа стандартизирани екстракти на едно от най-известните стимулиращи растения Leuzea carthamoides (Маралов корен, Левзея сафлоровидна).
Левзеята спомага за адаптация и увеличаване работоспособността на човека, преодоляване на изключителни физически и психически натоварвания, граничещи с възможностите на човешкия организъм.
При продължителен прием на Левзея се подобрява състоянието на черния дроб, състава на кръвта и съдържанието на хемоглобина. Силно се увеличава сексуалната активност при мъжете. Това е свързано както със стимулиращото действие на нервните центрове, така и с усилване на общия анаболизъм. В спортната практика се използва като не допингово анаболно средство.
LEVZEA е мощен антиоксидант, който ограничава действието на свободните радикали върху клетките и по този начин не допуска тяхното преждевременно стареене. Притежава силно изразен имуностимулиращ ефект и има ефективно действие срещу грип, настинки и инфекциозни заболявания. Пречиства черния дроб от токсини, като не допуска проява на "синдрома на натравяне" и махмурлук. Нормализира кръвното налягане и подобрява работата на сърцето. Освен това приемът на Левзея коригира телесното тегло, като спомага изгарянето на мазнини. И не на последно място, този изкючителен натурален продукт, повишава концентрацията, намалява стреса, повдига тонуса и настроението.
Или още както казват сибирските лечители: "ЛЕВЗЕЯ издига човека над всички болести и влива в него младостта и здравето!".
Начин на прием:
При нормален режим на живот по 10 капки дневно, сутрин или преди обяд с вода.
/Хората, за които горепосочената доза има прекомерно силен ефект, могат да взимат по 3-5 капки сутрин./
- При нужда от бързо възстановяване и при силно изтощен организъм до 20 капки на ден, на два приема сутрин и преди обяд.
- При тежка физическа работа и за активно спортуващи се препоръчват от 20 до 40 капки дневно. Като приема става сутрин, преди и по време на тренировки и работа.
- За засилване действието на препарата приемът е добре да се комбинира с витамин В6 и В12.
- За хората, които имат нестандартен режим на живот /спят през деня и бодърстват през нощта/ се препоръчва приема да става преди бодърстване. /При хронична умора и продължителна липса на сън, приема на Левзея Plus може да не предизвика очакваното бодърстване. Това се дължи на адаптогенното действие на растението, което регулира нормалния ритъм на живот - бодърстване през деня и сън през нощта./
- Максималната продължителност на приема на продукта е до 2-3 месеца, като след това трябва да се почива минимум един месец преди следващия прием. Действието се усеща осезаемо след 7-10 дневен прием, при натрупване на необходимото количество в организма.
Състав:
Всяка доза от 10 капки съдържа екстракт от Левзея - 35 мг. /20-хидрокси екдистерон -15 мг./
Помощни вещества: Етилов алкохол - 70 об.%Внимание:
Продуктът не е лекарствено средство! Не се препоръчва при хипертония и на деца до 12 години. Да се пази на място недостъпно за деца! Да не се превишава препоръчаната доза! Не е заместител на разнообразното хранене! При високо кръвно налягане да се приема след консултация с лекар.
10 мл.

Продуктът е добавен в каталога на вторник 10 февруари, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев