Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Фитокардин Фортекс

  • Продукт на: Fortex Nutraceuticals

 Задайте въпрос 

15.60лв.

Добави към кошницата:
Фитокардин е хранителна добавка, благоприятна за хора, предразположени към сърдечно-съдови заболявания и в частност при сърдечна недостатъчност. Съдържа екстракт от листа и цветове на глог, коензим Q10 и магнезий. Фитокардин допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора, благоприятно повлиява работата на сърдечния мускул за доставяне на енергия на сърцето, увеличаване силата на сърдечните съкращения и притока на кислород, спомага за намаляване риска от сърдечни заболявания и съдови тромбози , способства за намаляване последиците от прекарани инфаркти и инсулти и е силна антиоксидантна защита, която предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали. Фитокардин не заменя, но може да се използва съвместно с лекарствената терапия, назначена от кардиолог.
Съдържание: (в две капсули дневна доза): сух екстракт от глог листа и цветове (Crataegus monogyna) - 200 mg, Coenzyme Q10 -20mg, магнезий (Mg) - 82mg, помощни вещества: антислепващи агенти: магнезиев стеарат и силициев диоксид..
Дозировка: Една капсула сутрин и една капсула вечер по време на хранене. Продуктът е подходящ за лица над 12 години.
Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте указаната доза! При бременност и кърмене се изисква консултация с лекар. Да не се приема при установена алергия към компонентите на продукта.
Опаковка: 30 капсули в опаковка

Продуктът е добавен в каталога на вторник 14 октомври, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев