Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

ПЕРНАМОБИЛЕ КАПС

  • Продукт на: Avangard pharma

 Задайте въпрос 

27.50лв.

 Изчерпано 
ПЕРНАМОБИЛЕ КАПС СЪДЪРЖА ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНОУСТА МИДА, МСМ, БОСВЕЛИЯ И СИЛИЦИЙ ИЗВЛЕЧЕН ОТ БАМБУК. Зеленоустата мида от Нова Зеландия е екологично чист продукт със състав от:
-Глюкозамингликани стандартизиран екстракт до 2 % - спомага за подхранване на увреденият хрущял и подобрява еластичността и здравината на съединителната тъкан и ставите. Те са основен компонент на съединителната тъкан.
-Ейкозатетраеноловата (ЕТА) Омега-3 киселина, проявяваща силни противовъзпалителни с-ва, които помагат за намаляване на отока и болката, свързана с артритни заболявания.
-Липринол-друга мастна киселина, която се съдържа в ЕТА, подпомагаща контрола в/у ставното възпаление
-Натурални антиоксиданти- всички морски липиди са полезни за здравето,но с най-мощен антиоксидантен ефект са тези миди, тъй като основната им храна е едноклетъчен планктон,който ги съдържа в особено големи количества.Заедно с това предпазват от инфаркт и инсулт,като защитават кръвоносните съдове
-Комбинацията със станд.екстракт(до 65% ) от Босвелия, също мощен антиоксидант увеличава противовъзпалителната стойност на продукта.Активните в-ва подпомагат блокирането на ензима 5- липоксигеназа,както и други ензими, отговорни за възпалителния процес.
-МСМ(метилсулфанилметан)-органична сяра с противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, участва в синтеза на протеини, в образуването на съединителната тъкан,важна роля в образуването на колаген, еластин, които осигуряват тонус,сила, гъвкавост на мускули, кости, стави, както и кожа, коса, нокти и всичко свързано с дегенерацията на съединителната тъкан.
-Бамбукът е най-богатия растителен източник на силициев диоксид(SiO2)- 70%,за разлика от хвоща,който доставя едва 5-7%.Придава здравина и еластичност на съединителната тъкан и повлиява над 50 заболявания,свързани с нейното формиране-кости,сухожилия,хрущяли,стави,кръвоносни съдове и клетки,стомашно-чревен тракт. Подобрява усвояването на колагена,правилното разпределение на калция,защитава от увреждане кръвоносните съдове.SiO2 е антипиретик,спазмолитик и алкализатор на тялото.Пернамобиле капс е подходяща при остеохондроза,остеоартрит, полиартрит,ревматоиден артрит, остеопороза,атеросклероза,лумбаго,ишиас,тендовагинит,болки в гърба,скованост, отоци, мускулен релаксант, ,подагра, тенис лакът, бурсит, тендинит, цервикална спондилоза на гр. стълб, невралгия, херпес зостер,при нормално износване хрущяла на ставите, при спортисти и др., както при меки така и при прогресивни страдания.
60 капсули по 500 мг

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 21 юли, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев