Производители

Партньори

Градинар Варна

Зеолит - клиноптилолит

4.00лв.

 Изчерпано 
Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Зеолитът представлява фино сито, което задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други. При контакт на зеолит с течности, между техните йони започва активен йонообмен. Едно от свойствата на минерала е да преструктурира ( йонизира ) водата по естествен начин, способност да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги изхвърля от него.
-много висок катионообменен капацитет към калций, магнезий, натрий и калий;
-високи сорбционни свойства към амония и някои органични съединения;
-абсорбция спрямо радиоактивни елементи като цезий 134, цезий 137, стронций 90;
-абсорбция спрямо тежки метали - олово, цинк, хром и др. - способността му, да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги изхвърля от него
Редовната употреба на преструктурираната чрез зеолита вода оказва благотворно влияние върху човешкия организъм. Предимно върху сърдечно-съдовата и нервната система (нормализира кръвното налягане, нормализира кръвната захар, изчиства организма от токсини, спира развитието на раковите клетки ). Има благоприятен ефект при стомашно-чревни проблеми ( язви, гастрити, колити ).
Начин на употреба :
Съдържанието от 200 гр. се поставя в съд с 10 л. вода (чешмяна, трапезна, изворна). В продължение от 6-8 часа водата се преструктурира и е готова за употреба. След изчерпване на водата се долива нова отново върху минерала. Така количеството минерал се изполва в продължение на 90 дни.
произведено от "Ес енд Би Индастриъл Минералс" АД.
200 гр.

Продуктът е добавен в каталога на сряда 05 март, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев