Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Тройчатка

  • Продукт на: BioherbaR Ltd

 Задайте въпрос 

16.90лв.

Добави към кошницата:
Активните съставки на Тройчатка са билките карамфил, зелен орех и пелин.
Зелен орех - с богатото си съдържание на йод зеленият орех има мощно противовъзпалително, действие. Благоприятства понижаването на кръвната захар и артериалното налягане тонизира нервната и храносмилателната система. Прилагат се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.
Пелин - също има противовъзпалително действие. Успешно се прилага при стомашни проблеми, поради апетитовъзбуждащото и стимулиращо храносмилането си действие. Прилага се при възпаления на стомаха, чернодробни и жлъчни заболявания. При анемия, безсъние, чревни паразити, бронхиална астма, екземи и др. Пелина с огромен успех се бори с множество паразити, които нарушават обмяната на веществата, попаднали в тялото ни от нездравословен начин на живот.
Карамфил - с противовъзпалително действие, отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватаминC. Благоприятен при артрит и ревматизъм, лошо храносмилане, гъбични инфекции.
Тройчатка подкрепя организма в борбата с токсините. Благоприятно е приемането и след зимния период, когато тялото ни се нуждае от изчистване. Може да се приема по всяко време на годината от цялото семейство. Включете Тройчатка тм в хранителният си режим и ще откриете нейното уникално действие. Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм. Противопаразитно действие.
Състав: Съдържание на максимална дневна доза от 60 капки 240 мг карамфил, 350 мг пелин, 10 мг зелен орех.*По описаната схема! 1ml съдържа 1ml тинктура от Тройчатка 1:5, еквивалентен на 250мг сухо вещество. Етанол 66% об./об.
Приложение: Перорално - Пие се по схема: 1ви ден - 1 капка в 100мл вода, 2ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 7 ден / 7 капки /. На 8 ден употребете 60 капки, в 200 мл вода. След 8-ми ден, употребявайте един път седмично по 60 капки, до приключване на тинктурата. Прилагайте 2 пъти годишно.
Предупреждения: Да не се употребява от бременни, кърмачки и под 18 години; Да не се употребява при възпалителни заболявания на стомаха, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост! ***Добавката има силно горчив вкус, това е поради съдържанието на пелин, който е най-горчивото вещество на нашата планета и който е една от най-благоприятните лековити билки за човека.
Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Произведено от "Биохерба Р ЕООД " (Българска Билка 1893 ООД), с.Руен, ул.Църковна №5;
Годност след първо отваряне на опаковката: 2 месеца
Тинктура 100мл

Продуктът е добавен в каталога на вторник 15 декември, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев