Производители

Партньори

Градинар Варна

Имунотрофина течност

35.20лв.

Добави към кошницата:
Иммунотрофина течност е подходяща при деца с чести възпаления на сливиците, като допринася за подобряване на детските защитни механизми срещу респираторни инфекции на горните дихателни пътища, намалява риска от отстраняване на сливиците. Подходящ за честа и продължителна употреба. Immunotrofina подпомага лечението на аденоидната и тонзиларна хипертрофия и допринася за подобряване на енергийния метаболизъм в организма и стимулиране на трофиката на тъканите, подобряване на лимфния дренаж и увеличаване на притока на кръв в хипертрофиралата тъкан, давайки възможност на глюкана в състава си да се справи със своята задача на имуностимулант. В случаи на намален хранителен прием или на повишена потребност на организма от витамини и минерали допринася положително върху физиологичните реакции в организма.
Имунотрофина съдържа: Калиев йодид, , витамин B5 (калциев пантотенат), витамин B6, витамин B12, Карбоксиметил 1,3/1,6 Бета -глюкан (от мая), витамин Д, аргинин, лимонена киселина, ксантанова гума, натриев бензоат и калиев сорбат, аромат на ванилия, фруктоза и карамел от захароза, дестилирана вода.
Йодът допринася за производството на хормони от щитовидната жлеза и за нормалното й функциониране. Стимулира трофиката и метаболизма на лимфоидната тъкан, увеличава притока на кръв в нея, подобрява лимфния дренаж. Витамин B5 основен за трофиката и защитата на лигавицата, допринася за намаляване чувството за отпадналост и умора. Карбоксиметил бета 1-3 D-глюкан е пречистен полизахарид извлечен от клетъчната стена на маята Saccharomyces cerevisiae. Доказан като имуностимулатор, той подсилва имунния отговор, активира макрофагите и способността им да фагоцитират, стимулира останалите клетки на имунната система и помага на организма по-бързо да се пребори с инфекцията. Води до увеличаване секрецията на интерферон, което допринася за намаляване репликацията на вирусите. Витамин D допринася за нормалната абсорбция на Калций и Фосфор, за поддържане на мускулния тонус, правилното функциониране на мускулите и поддържане на костите в добро състояние. Витамин D играе важна роля за имунната система и нейната ефективност. Аргининът е незаменима аминокиселина, която допринася за изграждането на протеините и в частност влияе положително върху секрецията на хормона на растежа. Витамините B6, допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Витамините B12, известни като хемопоетичен фактор, с участие в стимулирането на растежа и засилване на апетита.
Начин на употреба:
Деца от 1 до 3 год. трябва да приемат по 5 мл. дневно еднократно, за предпочитане между две хранения или по друго лекарско предписание.
Деца над 3 год. трябва да приемат по 10 мл. дневно еднократно, за предпочитане между две хранения или по друго лекарско предписание.
Предупреждения: Не използвайте продукта в случай на свръхчувствителност към съставките му. Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се пази от достъп на малки деца.
Наличието на вещества от естествен произход може да повлияе върху органолептичните характеристики на продукта; поради тази причина могат да настъпят промени на цвета и/или вкуса без това да влоши качеството му.
Продуктът е регистриран като хранителна добавка от Министерството на здравеопазването в Италия.
Опаковка: Течност от 200 ml с мерителна лъжичка от 2,5 ml до 10 ml.
Производител: D.M.G. Italia S.r.l.

Продуктът е добавен в каталога на петък 14 октомври, 2016.

Copyright © ЕТ Стефан Баев