Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Зелена елда (стръкове)

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

33.10лв.

Добави към кошницата:
Зелената елда (стръкове) се добавя към храната и влияе положително върху здравето на сърцето и кръвоносните съдове. Тя е източник на рутин и кверцетин, биологично активни вещества принадлежащи към флавоноидите. Рутинът не позволява унищожаването на витамин С чрез окисление и усилва действието му. Укрепва стените на капилярите и предпазва от натъртвания. Укрепва устойчивостта срещу инфекции. Предпазва от кървене на венците. Помага в лечението на отоци и замайване при заболявания на вътрешното ухо. При жените в менопауза по-голяма доза биофлаваноиди в съчетание с витамин D най-често облекчават горещите вълни. Кверцетинът е с мощно антиоксидантно, регенеративно и противораково действие, ефикасно противоалергично, противовирусно, противовъзпалително и имуностимулиращо средство, предпазващо от атеросклероза, Освен това растението Зелена елда съдържа хлорофил. В листата на растенията под влиянието на светлина, протича процесът на фотосинтеза. По време на този процес, въглеродния двуокис от въздуха се абсорбира. Хлорофилът е богат на антиоксиданти, жизненоважни минерали като магнезий, желязо, калий, калций и есенциални мастни киселини и е благоприятен при артрит, играе важна роля за здравето на костите, има пречистващи качества, които помагат в детоксикацията на организма, улеснява прочистването на дебелото черво, нормалното съсирване на кръвта, засилва имунитета и др.
СЪСТАВ: Зелена елда (стръкове) - 100%. Продуктът не съдържа оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Приготвяне на напитка: Изсипете 1 плоска чаена лъжичка или 1 кафена лъжичка (1 грам) Зелена елда в чаша и налейте преварена вода или плодов сок при стайна температура. Разбъркайте внимателно. Добавка към храната: Поръсете 1 плоска чаена лъжичка (1 грам) от Зелената елда върху супи, салати, картофи, сосове, сандвичи и т.н. Внимание! Не варете, не заливайте с гореща вода. Изполвайте продукта само при стайна температура!
Начин на употреба: По 1 равна чаена лъжичка или 1 кафена лъжичка (1 g) два пъти на ден. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, недостъпно за деца, да се предпазва от светлина.
Опаковкa: Пакет от 200 грама ( 200 порции по един грам).

Продуктът е добавен в каталога на събота 13 октомври, 2007.

Copyright © ЕТ Стефан Баев