Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Джинджифил млян 40 гр

  • Продукт на: Pimenta

 Задайте въпрос 

2.00лв.

 Изчерпано 
Джинджифил е вкусна билка, която има най-различни полезни свойства. В действителност, подправката е невероятно полезна за тялото и може да помогне за облекчаване на редица заболявания. Благоприятен е при разстроен стомах и гадене, болки в корема или дори морска болест, косвено подобрява абсорбцията на храната и също може да помогне за предотвратяване на ненужно оригване, както и подобряване на апетита чрез освобождаване на стомашни киселини.
Изсушеният и смлян джинджифил корен е полезен в случаите на астма, може да подобри притока на кръв и да се предотврати температура, втрисане, и прекомерно изпотяване.
Ароматът на джинджифил действа като форма на ароматерапия и затова е невероятно релаксиращ.
Джинджифил съдържа антиоксиданти, които помагат за подобряване на имунната система.
Джинджифилът може да помогне за отслабване по няколко начина. Първо, може да помогне да се изгорят излишните мазнини, и второ, да се почувствате за по-дълго сити.
Джинджифилът подпомага мъжката плодовитост, както и качеството на спермата. Като допълнителен бонус, тоъ може да помогне също и за лечение на еректилна дисфункция, както и да действа като афродизиак, ако се консумира ежедневно.
Опаковка: 40 гр.

Продуктът е добавен в каталога на петък 17 юли, 2015.

Copyright © ЕТ Стефан Баев