Производители

Партньори

Градинар Варна

БиоВита Клетъчна Грижа за Диабетици

22.90лв.

 Изчерпано 
Хранителна добавка от Bio Vita, която влияние благоприятно върху еластичността на кръвоносните съдове, чувствителността на клетките към собствения инсулин, подпомага ефективното преработване на въглехидрати и мазнини. Подходяща при инсулинова резистентност, метаболитен синдром, преддиабетно и диабетно състояние тип 2 в съчетание с двигателен режим и здравословно хранене. В Био Вита Клетъчна Грижа за Диабетици са използвани две патентовани съставки, чийто ефект се доказва с проведени експериментални клинични проучвания.
Portusana® (EFLA®308)- Регистрирана търговска марка на Flutarom Швейцария с високо концентриран екстракт от Тученица ( Portulaca oleracea). Подпомага подържането на оптимални нива на кръвна захар и доброто функциониране на сърдечно - съдова система, ендокринна система, метаболизма и нервната система.
Glucagel™- високо пречистен 75% (1-3)(1-4) β-glucan, който представлява естествено извлечен от ечемик бета глюкан. Glucagel спомага за подържането на оптимални нива на глюкоза в кръвта, подобряване на метаболизма и за понижаване на риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулинова резистентност. Бета-глюкан е мощен модулатор на имунната система, чрез неговата способност да свързва и активира специализирани клетки, участващи в имунния отговор. Чрез активиране на имунната реакция, бета-глюкан повишава способността на организма да се бори с инфекции. На база имунна активност намалява риска от поява на ракови клетки.
Органично сертифицирано масло от Годжи Бери( Lycium barbarum) е мощен антиоксидант, който подпомага балансирането на глюкозни и липидни нива и забавяне на процесите на стареене, спомага за по- устойчива имунна система, подкрепя организма в борбата с последствията на преддиабетно и диабетно състояние - диабетна полиневропатия, нарушено зрение, депресивно състояние, тонус, еректилна дисфункция и др.
Бета Каротен- Витамин А в естествена форма, който е силен антиоксидант и има важно значение за устойчивостта на кръвоносните съдове, спомага за нормализиране на кръвното налягане, подобрява функцията на имунната система, има антиканцерогенен ефект.
Хром Пиколинат - допринася за подържане нормални нива на кръвна захар и мастната обмяна, тъй като учавства като Ко-Фактор и активира редица белтъчни молекули-ензими в процесите на регулиране на кръвна захар и холестерол. Установена е връзката между диабетното състояние и нарушаване количеството хром в организма. Хром Пиколинат повлиява благоприятно въглехидратната обмяна.
30 растителни капсули

Продуктът е добавен в каталога на сряда 06 август, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев