Производители

Партньори

Градинар Варна

ЧАЙ АНТИДИАБЕТЕС

38.60лв.

 Изчерпано 
Антидиабетес е чай, съставен от от 9 сухи билки: царевична коса, шапиче стрък, черна боровинка лист, глухарче лист и корен, бобови шушулки, копър семе, сибирски жен-шен корен, канела кора, зелен чай лист, джимнема силвестър лист. Този билков продукт е полезен за подкрепа на организма в регулиране на въглехидратната обмяна и съдейства за регулиране на кръвната захар в препоръчителните граници. Продуктът съдейства и за регулиране на холестерола и триглицеридите в кръвта и подпомага за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Чаят е изцяло натурален билков продукт без противопоказания. Притежава разрешително от МЗ. Ефикасен е и при двата вида диабет.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Пет грама билки се варят се варят 5 мин. в 150мл вода на тих огън, препоръчително с 1-2 зрънца, предварително счукана на прах медицинска дъвка (Mastix). След като отварата изстине се прецежда и се изпива еднократно за деня сутрин или обед 20 мин. преди хранене.
Условия за съхранение: Да се съхранява на тъмно и сухо място при температура на въздуха до 25 градуса и влажност до 75%.
Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Опаковка 250 грама
Производител: БИЛКПРОМ ООД

Продуктът е добавен в каталога на петък 12 декември, 2014.

Copyright © ЕТ Стефан Баев