Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Ганодерма луцидум спори /Рейши/

  • Продукт на: TNT - 21

 Задайте въпрос 

35.00лв.

Добави към кошницата:

Ганодерма луцидум /РЕЙШИ/ или Линдзъ е дървесна гъба от семейство Полипрорасеа. Расте върху дънерите на сливови дървета. Размножава се чрез спори, които имат твърда обвивка и трудно се закрепват върху дънерите и затова гъбата рядко се намирала и струвала много скъпо. Това наложило нейното култивиране в началото на 70 - те години.

 

РЕЙШИ е царят на адаптогените. Тя превъзхожда дори женшена. Адаптогените имат три важни качества: безопасни са и нямат странични ефекти, действат върху цялото тяло и нормализират физиологичните функции. Рейши съдържа органичен германий - елемент с функции на адаптоген .

РЕЙШИ има дълга история на безопасно и сигурно използване /5000 години/. Тя е класифицирана като най-доброто от всички лечебни средства от домашната аптека, използвани от китайски лекари. Според китайската традиционна медицина РЕЙШИ успокоява още ума и духа и често се препоръчва при безсъние и при болка.

РЕЙШИ съдържа полизахариди, тритерпени, аминокиселини, аскорбинова киселина, стероли, минерали, микроелементи. Полизахаридите са имуномодулатори, които благоприятстват усилването дейността на Т-клетките и макрофагите,отговорни за имунитета. Рейши е единствен източник на тритерпени, чиято молекулярна структура е подобна на стероидните хормони.

РЕЙШИ благоприятства подобряването на ретикуло-ендотелната система и адренокортикалната функция, повишаването интерферона и левкоцитите.Съдържа още RNA , което благоприятства унищожавато на вирусите, като предизвиква отделянето на интерферон, олеинова киселина, циклооктасулфур, които подтискат отделянето на хистамин и LZ-8 имуномодулиращ протеин.

Опаковка: 90 капсули


Продуктът е добавен в каталога на вторник 16 декември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев