Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Вирумин Мен

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

55.00лв.

Добави към кошницата:
При мъжете наближаващи 50 години се наблюдават проблеми с уринирането (например, намаляване отделянето на урина през нощта, често уриниране поради разширена простатна жлеза - доброкачествена хиперплазия на простатата. Вирумин Мен спомага за намаляване на възпалението, мускулните спазми и отока на простатата, което улеснява уринирането, намаляване риска от туморни заболявания на простатната жлеза.
Състав: Люспи от елда 35%, Дребноцветна върбовка 25%, Корен от коприва 10%, Горски енчец 10%, Хедър 10%, Царевична коса 10%.
В състава на Virumin Men влизат шест билки, които подпомагат естествената дейност на простатната жлеза и уринарния тракт, действат диуретично, противовъзпалително и антибактериално. Люспите от елда е компонент, който произлиза от полски посеви. Люспите от елда са с високо съдържание на флавоноиди, някои от които са рутин и кверцетин. Дребноцветната върбовка се прилага при нарушения на простатната жлеза, пикочния мехур и бъбреците, има антиоксидантен и противовъзпалителен ефект. Коренът от коприва притежава противовъзпалително, адстрингентно и успокояващо централната нервна система действие. Това определя използването й при възпалителни заболявания на пикочоотделителната система, както и за облекчение на симптомите при доброкачествена хиперплазия на простатата, като намалява нуждата от непрекъснато уриниране. осигуряващи диуретичен, противовъзпалителен, аналгетичен, спазмолитичен, антимикробен и имуномодулиращ ефект. Целебната сила на билката се обяснява със съдържащите се в нея флавоноиди, сапонини, танини и етерично масло. С ефикасно действие при уголемена простатна жлеза. Царевичната коса много често се използва и като пикочогонно средство, при камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур, при хронично възпаление на бъбреците и при отоци. Предписва се и при хиперплазия на простатната жлеза. Тези свойства се дължат на съдържащите се аскорбинова и пантотенова киселина, каротеноиди, стероли(ситостерол и стигмастерол), сапонини, смолисти и горчиви вещества, тлъсто масло, етерично масло, инозит и др. Хедърът има противовъзпалителен и антибактериален ефект, действа като диуретик, успокоява нервната система. Тези свойства се дължат на съдържащите се във всички части на растението феноли, фенолни карбонови киселини, катехини, гликозиди и кумарин. Използва се при възпаления на урогениталната система като седативен и хемостатичен агент.
Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.
Начин на употреба: По една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. Сложете една филтърна торбичка от ВИРУМИН МЕН в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода). Температурата трябва да бъде около 100 градуса по Целзий. Киснете от 5 до 10 минути.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 12 декември, 2011.

Copyright © ЕТ Стефан Баев