Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Авена – Фин зелен овес стръкове

  • Продукт на: P.W.M. GAMA, Poland

 Задайте въпрос 

26.90лв.

Добави към кошницата:
АВЕНА повлиява благоприятно аденома на простатната жлеза. Спомата при случаи на задържане на течности (оток) при сърдечно-съдови и бъбречни заболявания. АВЕНА (зелен овес) е богат на естествен водоразтворим силициев диоксид, който има положително въздействие върху обмяната на веществата, състоянието на кръвоносните съдове и вътрешните органи, костите, кожата, косата и гърдите. Силициевият диоксид има благоприятно въздействие върху хормоналната активност при възрастните хора, за предотвратяване на кристализацията на минералите в урината, той възпрепятства задържането на липидни плаки в стените на кръвоносните съдове и противодейства на васкуларната нестабилност, причиняваща много заболявания, включително атеросклерозата. Силициевият дефицит в организма предизвиква остеопороза, деформиране на ставите и съединителната тъкан и възпаление на венците. Хроничният му недостиг предизвиква кървене от носа, възпаление на клепачите и конюнктивита. Силицият играе важна роля в производството на колаген и еластин, които определят гъвкавостта на тялото, особено на кожата, съдовете, кръвоносните съдове и дори на тъканите на белите дробове. Нашето тяло не може да складира силиций и за съжаление се наблюдават недостатъци, чиито видими сиптоми са: процес на стареене на организма, набъбване на кожата - мускулна дистрофия, атрофия на скелетната система, особено на гръбнака. Органичният силиций в състава на АВЕНА подпомага поддържането, подобряването и възстановяването на енергията и здравето, подвижността, чувството за оптимизъм и благоденствие. Органичният силиций е на второ място най-разпространеният елемент след кислорода. Човешкото тяло съдържа около 0.0068% силиций, но с течение на годините, нивото му намалява. Според специалистите дневно трябва да се достави на организма около 30 мг силиций. Включването в ежедневната диета на АВЕНА е особено важно за възрастните хора, бременните жени, хората, които са имали операции на очите, засегнати от остеопороза, дегенерация, диабет и заболявания на кръвоносната система. Човешкото тяло, без органичен силиций, престава да функционира правилно и заболява. Присъствието на белтъчини от стъблото на зеления овес помага за намаляване на повишаването на нивото на глюкозата в кръвта след хранене, като по този начин оказва благоприятно въздействие за намаляване на риска от диабет тип II. АВЕНА (зелен овес) съдържа ценни антиоксидантни вещества като действа благоприятно при сърдечна недостатъчност, подпомага имунната система срещу инфекции.
СЪСТАВ: 100% Фин зелен овес. Продуктите не съдържат продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържат стабилизатори и генетично модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от всякакъв вид да е вид.
Начин на приготвяне: Добавете чаена лъжичка от продукт АВЕНА, т.е. около 2гр към храната на всяко хранене. Да не се използва за готвене!
Внимание! При прием на АВЕНА може да имате чувството за пясъчна структура. Това се дължи на наличието на Силиций и е напълно естествено явление.
Опаковкa: Пакет от 250 грама, (125 порции по два грама).

Продуктът е добавен в каталога на неделя 04 февруари, 2018.

Copyright © ЕТ Стефан Баев