Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Канелено масло Ривана

  • Продукт на: Rivana Ltd

 Задайте въпрос 

5.20лв.

Добави към кошницата:
Това пикантно етерично масло има голяма стойност в ароматерапията при умора и чувство на депресия и слабост. То има мощни антиревматични свойства и е полезно в храносмилателната система. Ползите от канелено масло се дължат на неговия тонизиращ и успокояващ ефект върху дихателния тракт и нервната система. Канелено масло може да помогне с храносмилането, ревматизъм и артритни болки, с настинки и грип, когато се използва в състава на крем или лосион. Канелата има не само сладък и пикантен аромат, но и невероятни възможности за подпомагане на храносмилането и кръвообращението, облекчаване на болки и страдания, както и насърчаване на здрава имунна система. Аналгетик, облекчава ухапвания от насекоми, облекчава мигрена, мощен антиоксидант, за дезинфекция на въздуха, широко използван в стоматологията заради аналгетичните, противовъзпалителните и антимикробни свойства, отличен в смеси при настинки, грип и кашлица, инсектицид.
Състав: евгенол, канелен алдехид, кариофилен, циналол,гераниол, пинен и др.
Аромат: приятен, сладък ,пикантен с подправъчен канелен мирис
Летливост: ниска
Основни свойства: Ободряващо, възбуждащо,тонизиращо,антидепресивно, апетитовъзбуждащо, антисептично, антитоксично, антиспазматично, газогонно кръвоспиращо , подобряващо кръвообращението,дезинфекциращо, дезодориращо.
Въздействие върху тялото: Стимулира имунната система, при простудни заболявания, кашлица, загуба на глас, възпаления на дихателните пътища, като средство против световъртеж, припадък и гадене. Възбужда апетита като стимулира потоотделянето, слюноотделянето и стомашната секреция, премахва чувството на тежест след хранене. Премахва неприятния дъх в устата.Ускорява обмяната на веществата, възпрепятства образуването на целулит. Стимулира кръвообращението и храненето на клетките при застаряваща и повяхнала кожа.Подобрява кръвоснабдяването на корените на косата и помага при косопад..Неутрализира ухапвания от насекоми. Възбужда сексуалното желание и усилва сексуалните възможности като подтиква към активност при импотентност и фригидност. Отстранява неприятните миризми в помещения.
Въздействие върху ума и духа: Ободрява след тежка психическа умора. Премахва нервните разстройства и депресивни състояния като подобрява настроението, възвръща оптимизма, увереността, силата и инициативността. Подобрява концентрацията на ума, повишава волята, регулира хаоса и объркаността на чувствата. Отпуска и създава атмосфера на топлина, душевен мир и покой.
Начин на употреба:
Аромалампа: афродизиак,ободряващо, при грип, дезодориращо въздуха -5,6капки
Аромамедальон: дезодориращо,психическа умора, припадък, световъртеж - 1,2капки
Гаргара: при ангина, кашлица -на 1 ч. топла вода / върху емулгатор-захар, сода, сол, мед / 1-2 капки канела
Жабурене: при неприятен дъх в устата – 1капка канела на половин чаша вода
Вана: за тонизиране, при простуда, нервни разстройства, психическа умора, за сексуално желание, за тонизиране на маточната мускулатура: 6,8 капки канела
Инхалации – при възпаления на горните дихателни пътища, сексуални нарушения -3,4 к. масло от канела на 1 литър гореща вода се слагат в купа и се вдишват 10 мин.
Масаж: При настинка, телесно изтощение, застаряваща кожа, засилване на сексуалното желание: на 50 мл. базово масло / гроздови семена, авокадо, бадем, жожоба/по 25 капки канела .
Арома спрей: за дезодориране , премахване на лоши миризми – 15-20 капки канела в 250мл.вода , разклатете флакона и напръскайте помещението.
Обогатяване на шампоан против косопад: да се добавят към 100 мл. шампоан 10,15 к. канела
Обогатяване на кремове за лице: при застаряваща кожа – 2 к. канела на 50 гр. крем.
Противопоказно за хора с индивидуална непоносимост към канела.
Опаковка: стъклено шише 10 мл.

Продуктът е добавен в каталога на понеделник 25 май, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Copyright © ЕТ Стефан Баев