Производители

За производителя

Партньори

Градинар Варна

Масло за укрепване на нокти Етерика

  • Продукт на: Eterica Ltd

 Задайте въпрос 

6.00лв.

 Изчерпано 

Състав:

 Бадемово масало, масло от гроздови семена, масло от пшенични зародиши и фитостероли (зехтин), обогатени с витамини А, Е и F, и пчелен восък.

 В растителните масла са вложени 4 етерични масла: лимон, розмарин, лавандула, чаен храст.

Най-честата причина за чупливостта на ноктите е недостигът на витамини в храната - А, Е, F и тези от група В, както и честото травмиране на ноктите - миене на съдове, пране, агресивни лакове и продукти за нокти. По тези причини ноктите стават меки, чупливи, без блясък и с разслояващи се краища.

Бадемовото масло е богато на витаними Е и F. Маслото от пшеничен зародиш - на зародишев лецитин, витамини Е и F. Маслото от лимон е изключително подходящо за заздравяване на нокътната плочка. Маслото от розмарин е един от най-мощните регенеранти на кожата. Маслата от лавандула и чаен храст имат много омщен противовъзпалителен и противогъбичен ефект.

Употреба: Втрийте с нежни кръгообразни движения в ноктената плочка и кожичките около нея за 2-3 минути. За по-добър ефект сложете стари памучни ръкавици за 30 минути.

Включете в менюто си риба, говежди черен дроб, нелющен ориз, бирена мая, масло от пшенични зародиши или от тиквени семки, или приемайте по 1 таблетка витамин В7 (биотин) дневно.

11 мл.

Продуктът е добавен в каталога на петък 19 декември, 2008.

Copyright © ЕТ Стефан Баев